Elfalk napisał(a):Borys Widziany po 15 w Mysłowicach koło giełdy samochodowej jechał w stronę Sosnowca
Dokładnie wracałem z Mysłowic widziałem Cię jak wyjeżdżałeś z boczne trąbiłem ale Ty chyba nie odpowiedziałeś sygnałem lub nie słyszałem.
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Elfalk napisał(a):Borys Widziany po 15 w Mysłowicach koło giełdy samochodowej jechał w stronę Sosnowca
Agent napisał(a):Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Który z klubowiczów to był
Agent napisał(a):Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Vanilla napisał(a):Agent napisał(a):Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Tak to ja byłem, tez Cię widziałem ale nie miałem jak się z tego korka wyrwać. Akurat wracałem z roboty w Augustowie
Od razu wiedziałem, z to jakaś forumowa panda bo na ładnym kole nadjechałeś
anja napisał(a):Borys widziany dziś około godziny 9 rano na skrzyżowaniu ul Bytomska i Warszawska w Siewierzu (zawracał chyba na Orlen)My jechaliśmy daewoo lanos... trąbiliśmy, ale zostaliśmy chyba niezauważeni
bartus2737 napisał(a):wybralem się z dziewczyna do Rewalai tak jadę i jadę a tu nagle na stacji benzynowej Biała Panda zucajacymi się czerwonymi bebnami i lepka klubowa:D tak musiałem się zatrzymać i porobic zdjęcia:D tak to był Kolega Szalas! pozdrawiamy;)
Agent napisał(a):A gdzie tamtędy jechałeś, bo chyba nie na Sosnowiec?A jeśli tak, to coś zbłądziłeś i niepotrzebnie w tym korku stałeś.
Vanilla napisał(a):Agent napisał(a):A gdzie tamtędy jechałeś, bo chyba nie na Sosnowiec?A jeśli tak, to coś zbłądziłeś i niepotrzebnie w tym korku stałeś.
Jechałem do Gdańska ale pokusiło mnie jechać na znaki, a nie na nawigację ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości