W P3, czy linei przy zamykaniu lub otwieraniu auta migają kierunkowskazy. W P2 mam centralny orginalny i też chciałbym aby mi migały, na forum stilo wyczytałem że ta opcja jest nieaktywna domyślnie. Orientuje się ktoś czy u Nas jest podoba sytuacja?
Numer postu:#2przez Deacon » Cz 11:17, 09 kwi 2015
Mi się wydaje, że ta opcja zależy od alarmu a nie od centralnego. Ja mam ori centralny na pilota, do tego alarm i migają. Ale na samym centralnym wątpię.
Numer postu:#8przez Romix13 » Pt 20:15, 10 kwi 2015
Owszem opcja aktywacji kierunków jest w Multiecuscanie. Kwestia tylko czy zadziała , trzeba by podpiąć kabel i przetestować.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Mam fabryczny centralny i przy zamykaniu z pilota mrugaja kierunki... A co do pilota z alarmem to tez mruga bo alarm podpięty jest pod kabelki z migaczy
Numer postu:#15przez Romix13 » N 13:36, 12 kwi 2015
AdaMs napisał(a):Romek, dasz rade mnie jakoś pokierować gdzie klikać ? ELMa mam od dziś i trochę już się bawiłem. A nie chcę nic popsuć
Nadwozie -> Body Computer Siemens -> F7 Regulacje -> Sterowanie kierunkowskazów -> Wykonaj Wpisz 5cyfrowy kod pojazdu z karty kodowej pojazdu -> ustawiasz włączony -> OK i potwierdzasz
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW