Jakby ktoś nie chciał wg.manuala podłokietnika tylko chciał wypróbować dedykowany do naszych Pand tylko cena trochę zaporowa i brak satysfakcji, że samemu się zrobiło
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#272przez Halski » Pt 22:49, 13 lut 2015
Cena zaporowa ?Mnie się wydaję,że ta to jest dopiero zaporowa : http://www.podlokietnik.eu/podlokietnik ... 003-23484/ Swoją drogą zastanawiam się właśnie nad tym podłokietnikiem z "cikcaru" i chyba się na niego skuszę,bo to raptem cztery wkręty i po bólu.
Numer postu:#274przez Romix13 » So 22:45, 14 lut 2015
Ten ARMSTER 2 strasznie paskudny, taka nieestetyczna kobyła jak dla mnie, to już wolę ten z Cikcar-u
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#278przez Deacon » N 19:05, 15 lut 2015
Auto-pol ma prawie wszytko i to jest jego plus. Problem jest taki, że jak do niego zadzwonisz z pytaniem czy coś ma to wywali taka cenę, że siądziesz. Wie, że czegoś potrzebujesz to wali taką ceną. Owszem, zdarzają się u niego aukcje okazje ale wtedy trzeba dokładnie pytać co i jak bo potem są jaja. Ja z nim już nie raz miałem problemy.
Numer postu:#282przez Lukasz » Cz 0:51, 19 lut 2015
Michał generalnie Auto-pol jest nie uprzejmy i wogole o cokolwiek spytasz... masakra. ja kupiłem zamek klapy tylnej do mojego to w sumie cena w stosunku do tego co dostałem a dostałem idealny zamek z nowa wtyczka byłą dobra. Tu nie powiem, ale maniera sprzedawcy - tragedia