Numer postu:#1232 przez Majkel_B » Pn 1:59, 30 lis 2020
O widzisz, Testowy idealnie trafił z modelem, ja go nie pamiętałem, ale od razu mi się skojarzyło z japończykiem z lat 70tych, a taki kuper miały Datsuny. Swoją drogą piękne maszyny <3
Numer postu:#1240 przez danad » So 7:25, 12 gru 2020
Dendiel napisał(a):To są gwizdki na zwierzęta w lesie. (nie działają)
Wojtek - co też to ludzie nie wymyślą ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zabawka z epoki prl Mysłowice Giełda
Numer postu:#1242 przez danad » Śr 7:25, 23 gru 2020
Fajny Mysłowice # - trzy siekiery ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świat
Numer postu:#1243 przez danad » Śr 6:15, 30 gru 2020
Absolutny Hit tego dziwnego roku ' Te okna drzwi niesamowite Ozdoby tylnej klapy wykonane jakąś technika 3D Mysłowice Giełda ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życzę wszystkim dużo dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Adam
Hmm, gdzie to nie wiem, ale już tyle niesamowitych rzeczy pokazywałeś z giełdy, że wcale się nie zdziwię jak w Mysłowicach. W czym? Podchwytliwe, więc obstawiam, że pewnie miałeś na sobie jeszcze garnitur po imprezce sylwestrowej, zgadłem?