Numer postu:#754przez AdaMs » Pn 15:39, 15 gru 2014
Ori kołpaki już w pewnych miejscach zostawiły pamiątkę po sobie Ale do czarnego auta, czarne stalówki... Nie podobało mi się. Zresztą na przyszły sezon zimówki chcę R14
Numer postu:#762przez PandaGreg » Wt 15:07, 03 lut 2015
Ja na przykład dzisiaj racji tego że wątek jest "Co dziś zrobiłeś(aś) dla swojego autka?" dla odmiany napiszę co zrobiła mi dziś moja Panda. Podczas codziennego otwierania bram od garażu, dzisiaj Panda rzuciła się na mnie zjeżdżając sama. Skutek jest taki, że boli mnie noga (bo próbowałem ją zatrzymać) i prawy przedni błotnik do wymiany.
Panda chciała Cię zabić? Awaria czy niezaciągnięty ręczny? Też raz tak miałem - niezaciągnąłem chamulca. Skończyło się naszczęście na w sumie drobnych obcierkach lakieru. Zwłaszcza,że pasażet był w środku.
Numer postu:#765przez Camcioo » Wt 19:12, 03 lut 2015
Kurcze zawsze zaciągam ręczny i też mi się przytrafiło coś takiego Tyle że w bravo jak jechałem do zakopanego z Carolcią i Takeshim Wysiadłem a auto zaczęło się cofać
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd